неделя, 11 септември 2011 г.

"Mish-mash" with fresh tomatoes

                 В духа на простите "манджи" ще ви покажа един миш-маш, който направих заради сестра ми, която веднъж ми каза "Имам една приятелка, която прави много вкусен миш-маш с пресни домати". Имайки предвид, че това е сестра ми все пак, тя нямаше идея какво друго е имало в този миш-маш освен пресните домати и че бил супер вкусен :)))) и затова се наложи да импровизирам . . . ето какво се получи :)

  • 6 яйца
  • 1 глава лук
  • 4 скилидки чесън
  • 4 - 5 бейби кисели краставички
  • 1 / 2 бурканче мариновани гъби
  • 1 средно голям домат
  • олио
  • Вегета
  • прясно смлян черен пипер 

                          В предварително сгорещената мазнина запържете нарязаните лук и чесън. Чукнете яйцата и поръсете с Вегетата. Бъркайте докато се сгъсти малко и добавете краставичките и гъбите. Нарежете домата на малки парченца и го добавете, когато миш-машът е готов, разбъркайте колкото продуктите да се смесят добре. 

                 Сервирайте веднага, като поръсите с черен пипер :)


Няма коментари:

Публикуване на коментар