събота, 10 септември 2011 г.

Salad with "prosciutto"

                  В последно време съм го ударила на много простички "манджи" особено за вечеря /от края на лятото може би ми се е поизгубило желанито да прекарвам повечко време в кухнята и все гледам да съм навън и да не пропусна хубавото време :))))/. Ще ви представя отново една салата, за която интересното е не толква съставките или начина на приготвяне, а лененото масло, което както знаем е много полезно и наскоро открих, че придава доста интересен привкус на салатите /не е препоръчително да се загрява, както и зехтина/.


    Ето ви използваните от мен продукти:
    • 2 средно големи розови домата
    • 100 гр. сирене
    • 50 гр. прошуто фино нарязано
    • ленено масло
    • зехтин - малко, колкото да замирише на маслинки :)


                            Салата като салата - много просто и бързо :) Нарязвате доматите, поръсвате ги с натрошеното сирене, нареждате отгоре прошутото и овкусявате с лененото масло и зехтина :) 

                            Това е всичко . . . и ви остава много време да се насладите на топлия и приятен ден - не го пропускайте :)))))

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар