РЕЦЕПТАТА
За маринатата:
- сок от 1/2 лимон
- 2 с.л. светъл соев сос
- 4 - 5 капки Tabasco сос /аз винаги използвам този, който е най-hot :)/
- 2 - 3 щипки розмарин
- 4 - 5 щипки риган
Приготвяте маринатата, като смесвате всички съставки, овалвате бонфилетата в нея и ги оставяте в хладилника за 30 мин. Изпържвате ги в предварително загрятия добре маргарин и са готови за сервиране :) /използвам маргарин, защото с него филетата стават по-мекички и по-крехки/
За гарнитурата:
За дресинга:
- зехтин
- лимонов оцет
- морска сол
Добре измитите картофи поставяте в тенджера с вода, както са цели и с обелките. Сварявате ги, заливате ги със студена вода и ги обелвате докато са горещи /става по-лесно/. Нарязвате ги на парчета и към тях добавяте наситно накълцаните кисели краставички и главата лук. Заливате с дресинга и разбърквате добре.
Сервирайте топлите бонфилета с изстудената картофена салата в комбинация, разбира се, с приятна компания :)))))))
Сервирайте топлите бонфилета с изстудената картофена салата в комбинация, разбира се, с приятна компания :)))))))
Аууу,страхотно!Да ми направяш и не мен,Тишенце!
ОтговорИзтриванеРазбира се, с най-голямо удоволствие :)
ОтговорИзтриванеИзглежда много вкусно!:-))) Поздравления!
ОтговорИзтриване